10 years of wrinkles in just 4 weeks

Post yang lebih kurang dengan sebelum. Tapi yang ni nak update detail berkenaan dengan Olay Regenerist micro-sculpting cream MOISTURISER night. Yang lebih dikenali sebagai night cream. Dulu olay cuma keluarkan satu cream sahaja yang mana siang and malam adalah krim yang sama. Tapi now dah lebih proper yang mana, siang krim lain, malam krim lain.

 

Apa beza???
Sudah tentu banyak beza.
Krim malam biasanya kita perlukan krim yang lebih ringan tetapi padat sebab waktu malam kalau boleh kita nak muka kita berehat dari segala kotoran tapi dalam masa yang sama nak krim malam bekerja untuk membanteras segala bakteria yang ada di kawasan muka. Masa ni la kita harapkan krim yang kita pakai dapat mem-protect muka kita dari berkedut dan juga berjerawat.

 

Biasanya besok pagi bangun mesti carik cermin dulu sebab nak belek muka. HEHE
Siapa macam kekra, senyum sikit.

 

photo-20-09-2016-00-19-24

Ok pakai dua ni dah cukup.
Memang terbaik.
Post sebelum kekra dah cerita sedikit kebaikkan yang ada pada Miracle Boost Yout Pre-Essence ni. Takpe, kekra paste kan balik kebaikkan yang ada pada Miracle Boost.

Dapat meransang sel sel baharu dan meransang permukaan kulit. Juga memberikan 2 kali anti-aging. Hasilnya memang menakjubkan. Kulit akan kembali muda dari biasa. Selalunya perubahan kulit ni boleh nampak seawal 14 hari.

 

Lepas pakai Miracle boost, tunggu kering terus apply night cream.

photo-20-09-2016-00-19-38 photo-20-09-2016-00-19-49

Tekstur night cream ni pun berbeza dengan day cream.
Kalau day cream berwarna puih. Night cream ni berwarna lebih jernih.
Bila apply kat muka pun terasa lebih ringan dari day cream.

 

photo-20-09-2016-00-20-14

Pakai yang ni, 10 years of wrinkles, dapat dihilangkan dalam masa 4 minggu sahaja. Kagum tak??? Sila beli sekarang!

Cara penggunaan;

  • Guna hujung jari, massage a small amount krim terus di muka dan juga lever. Urut perlahan- lahan.
  • Sapu secara membulat. Fokus lebih di bahagian brow dan juga jaw line
  • Apply selepas Miracle Boost.
  • Avoid contact with eyes.

Macam biasa, nanti di instagram, kekra akan tunjukkan cara penggunaannya.
Follow instagram kekra; @ceeranoh

 

Love:
Ceera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *