Belanja postage

Sempena birthday aku yang ke 33 tahun hari ni.
Aku nak bagi free postage kat setiap pembelian sqb walaupon below 100. Sebelum ni, bawah 100 aku mintak duit postage. So, sesiapa yang nak beli bbcream RM55, Cleanser RM45, Sakura Mask RM80, Loose Toner RM65, Loose Serum RM60. Boleh la WA aku segera sebab free postage adalah untuk hari ni sahaja. 30 september. Besok, kita mintak duit postage balik ya.

 

freepostage

 

Kot yang tanya tanya hari ni, pastu terlupa buat bayaran before midnite. Pastu esok baru ingat. Jadi ingat ingatlah untuk add rm6 lagi lepas tu, Bahahahaha…

 

bbc CL sakura serum toner

 

Semua ni free pos and ready stock ofcoz.

Pastu promo combo pun hari ni last ye. Payment diterima before 12am.

promo

WA +60123388457

Atau boleh cekidaut instagram @byceeranoh atau follow FB kekra 

 

okboi

Love:
Ceera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *