Belayar bersama Nora Danish

Perkara paling best dalam percutian.

SATU.
Disponsor.

DUA
Pergi dengan Family / Friends

TIGA.
Dapat bercuti sekali dengan artis. Ko mampu, pastu bagitau kat kawan kawan, hey aku hari tu aku bercuti dengan artis tetttttttttt okey. Naik cruise lagi. Ko hado?
Begitu berlagak, kikiki…

 

Biasanya yang number TIGA tu adalah bonus. Tapi sebelum dapat bercuti dengan artis ni. Make sure niat kena betul. Baru senang nak menang. Kalau niat salah dengan nak berlagak dengan kengkawan, insy nak kalah tu adalah peluang yang besar, HAHAHA…
Ok aku nak cakap apa sebenarnya???

Ni haaaaaaaaa… ada contest baik punya dari SAFI.
Korang yang dah GOLD (macam aku #takikhlas), mesti ramai yang dah gunakan produk ni kan???
Nak nak Nora Danish yang jadi duta Safi Rania Gold. Lagi berkejor orang nak try sebab memasing nak feeling Nora Danish, memasing nak cantik macam Nora Danish, memasing nak nampak muda macam Nora Danish…

 

Paling best sebab SAFI ni adalah the No 1 Halal Skincare brand in Malaysia.

Kat mana nak join contest???

 

Bukak link ni… Mulakan Pelayaran Kejelitaan SAFI – https://apps.facebook.com/safifair/

Cara nak join pun senang nak arwah.
Meh aku ajor.

Safi1

Terus click Sertai Sekarang.
Jangan tangguh tangguh. Nak menang cuti ni.

 

safi2

Cara cara penyertaan yang easy peasy.

 

safi3

Yang ni tough sikit.
Tapi sebab kita ni perempuan yang dah biasa dengan step kecantikkan. Jadi benda ni, kacang goreng mak enon sangat. Boleh terus susun sambil tutup mata…
Selagi salah, tak boleh next tau. Jadi kena betul baru boleh next.

 

Sengaja aku taknak bagitau jawapan yang betul. Bagi korang berusaha sikit.
Baru la nampak sikit usaha nak menang jumpa Nora Danish tu.

 

safi4

 

Lepas tu bagi la lengkap pantun mengikut kreativiti memasing..
Tapi jangan pulak ko terlebih kreatip macam adik rongak tu ye. Siap la. Direjek terus…

Pantung dah lengkap, Isi borang. Bolehlah Hantar dan Kongsi….
Masa hantar tu, jangan lupa baca bismillah. #libastudung.

 

See senang mak enon kan…
Dah la senang. Pastu menang dapat pulak cuti Free jumpa Nora Danish. WOW!!!
mohon jangan letak gambar kat instagram, nanti aku pura pura tak nampak lalu taknak LIKE, haha..

 

Ok antara benda yang perlu korang tahu, kalau join contest Mulakan Pelayaran Keljelitaan Safi ni adalah;

  • 10 Pemenang akan dipilih untuk bercuti di Langkawi selama 3 hari 2 malam. Dan paling best, Winners dibenarkan bawa family atau rakan bersama. Tapi ini tertakluk pada terma dan syarat la ye…
  • Winners akan dapat naik cruise dan tengok sunset dengan Nora Danish.
  • Terdapat juga 20 hadiah saguhati yang tak menang percutian iaitu, SAFI hampers worth RM250 each.
  • Dan selain join contest melalui FB app, uols juga boleh participate guna contest form yang boleh di dapati di selected Outlest (Mydin, Giant, Aeon, Aeon Big, Billion etc)
  • Cepat join tau. Contest akan ditutup pada 30April 2015

 

Kepada mereka yang belum pernah dengar tentang Safi, meh i introduce sikit produk-produk Safi ni.. banyak kategorinya:

1) SAFI: Produk penjagaan kulit yang hanya diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan Habbatus Sauda: jadi kalau reader-reader sekalian peminat produk-produk semulajadi, bolehlah cuba range ni.

a1

2) SAFI Balqis: Produk penjagaan kulit yang dikatakan mampu mencerahkan kulit seawal 3 hari. Produk ni juga terdapat dalam versi biasa dan versi kawalan minyak

a2

3) SAFI Rania Gold: Produk penjagaan kulit cegah penuaan

a3

4) SAFI Rania Diamond: Produk penjagaan kulit yang memulihkan tanda-tanda penuaan sambil memelihara sifat kulit yang remaja – diorang kata pencegahan lebih baik daripada mengubatikan? So kalau nak macam muda je selalu, bolehlah start routine penjagaan kulit anti-aging ni..

a4

5) SAFI Shayla: Produk penjagaan rambut (rambut tau) yang mengandungi Habbatus Sauda, khas diformulasikan kepada wanita yang bertudung

a5

Safi juga merupakan jenama penjagaan kulit halal no.1 di Malaysia. Jadi tak perlulah kita risau sangat apabila menggunakan produk-produk Safi.

Kepada mereka yang akan menyertai contest ni,good luck…
Semoga ada readers aku yang menang ye.
Aku doakan dari jauh…

 

Love: Ceera

5 Comments

  1. Menarik….. saya belum mencuba produk SAFI tapi bila balik ke kg. tengok barangan kecantikan mak semuanya cop mohor SAFI…. nak kena cuba nie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *