iPhone SE for FREE

image1-3

iPhone SE.
Seksi kan?
Kalau beli sendiri kat apple store mahu dekat 2ribu ni. Mahu kena menabung dulu sikit sikit lama lama jadi bukit baru boleh beli iPhone baru. Tapi tak apa, ni kekra nak bagitau ada cara baru yang senang sangat nak dapatkan iPhone SE yang mana awak tak perlu nak menabung, tak perlu guna credit card untuk apply, tidak memerlukan kontrak dan yang best tiada deposit.

 

Apa yang perlu awak buat???

Masuk link ini –¬†http://www.u.com.my/umicrocredit¬†click APPLY NOW dan fill up U MicroCredit (boleh dibuat secure offline dan juga online) lepas tu akan terima approval confirmation until collect the iPhone. See mudah kan???

Masa nak apply tu, apa yang perlu awak sediakan ialah; IC, satu bulan slip gaji terkini, 3 bulan epf statement terkini kalau tak ada macam kekra yang bisnes online ni. Bank statement dengan account details pun boleh.

 

image4

 

Jadilah orang pertama yang memiliki iPhone SE dengan menggunakan skim U MicroCredit (UMC) serendah RM58 sebulan.

Love; Ceera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *