Review: Olay Miracle Duo

Hari ni kekra nak review Produk Olay iaitu Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence dan Olay Regenerist Micro-Sculpting cream. Dah lama juga tak review beauty produk. Harapnya kekra dapat review secara terperinci untuk korang. Tapi kalau ada apa apa nak tanya, boleh tanya terus di komen ya…

 

IMG_0057

Olay Miracle Duo

 

 

First,
Olay Regenerist Miracle Boost – Youth Pre-Essense

IMG_0053

Botol yang sangat unik dan mudah.
Pusingkan kepala botol. Nanti secara auto akan keluar tempat pemicit kat belah atas. Bila dah buka, terus picitkan kat muka dan sapu kat satu muka. Tekstur dia pula madam air tapi likat sikit. Bila pakai tu sejuk je satu muka. Tap tap skit untuk mudah serap dalam muka.
*nanti aku buat video dan letak di instagram dan facebook untuk mudah faham.

 

IMG_0056

 

Bila waktu nak pakai?
Selepas apply toner dan sebelum pakai krim muka. Pakai 2 kali sehari. Siang dan malam.

 

Kebaikkan dia,
Dapat meransang sel sel baharu dan meransang permukaan kulit. Juga memberikan 2 kali anti-aging. Hasilnya memang menakjubkan. Kulit akan kembali muda dari biasa. Selalunya perubahan kulit ni boleh nampak seawal 14 hari.

Second,
Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream.

 

IMG_0052

Krim dia wangi. Cuma perlu pakai sedikit sahaja kat muka. Sapu secara membulat.
Fokus lebih di bahagian brow dan juga jaw line.

 

IMG_0055

Yang ni pakai selepas Olay Regenerist Miracle Boost Youth Essence tadi. Untuk yang ada masalah muka kering, memang wajib apply moisturizer sebelum apply apa-apa bbcream, cc cream, dd cream, tau foundation ya. Supaya kulit muka tidak kering. Moisturizer Olay ni, bagus untuk membantu  merawat lapisan permukaan kulit supaya tampak.

 

Lagi kebaikkan Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream

  • Memperbaharui lapisan permukaan kulit dengan tekstur halus dan menutup liang pori.
  • Mengurangkan garis dan kedutan pada wajah.
  • Kulit lebih licin
  • Memberi kulit lebih firm.

 

Maklumat lanjut;
https://www.everydayme.com.my/olay

 

Love;
Ceera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *