Sleep with the Sharks Contest

 

Ramai yang bagi feedback kat kekra yang lepas anak dorang consume Scott’s® DHA Gummies. Anak dorang makin berselera makan. Yang jenis macam cuit cuit pun dah boleh habis sepinggan kalau makan. Keisha tu, nak kata cuit cuit tu tak adalah. Sekarang ni ok dah. Tapi kalau sepinggan tu, susah juga nak habis. Tapi alhamdulillah, lepas consume Scott’s® DHA Gummies ni, sepinggan tu sap sap soi habiskan. Seronok emaknya menyuap. Kalau tak, ohoiii letih menjerit suruh makan. Tapi sekarang ni letih menyuap pula KAHKAH. Yunnan pun dah ok. Nasi dia memang kureng la. Tapi kalau roti tu, sebuku roti yang pendek tu, sehari je boleh bertahan. Dia mengulang makan roti shear mahu 3 kali, Pagi, petang, malam!

 

Selain makan. Aku perasan keisha punya tenaga lain macam.

Dia memang jenis tak tidur siang la. Malam kul 10 baru nak tidur. Ko bayangkan bangun kul 8, tidur pukul 10. Orang besar memang normal. Budak kecik tak normal. Energy tu entah datang dari mana. Pastu belajar pun alhamdulillah, cepat masuknya. Sekarang ni bacaan dua suku kata dah terer. And math pun terror okey. Dia memang suka math. Kalau belajar math, segar bugar mata dia.

 

Ni scott’s aku dah habis ni. Tapi effect dia sampai sekarang masih bertahan kat anak-anak aku. Nanti kena beli stok lebih sikit. Sebab bebudak ni suka betul makannya. Sehari max 3 biji kan. Tapi aku suruh dorang ambil 2 biji je cukup.

 

photo-09-08-2016-16-06-26

Info lain;

  • DHA bagus untuk perkembangan otak dan juga mata.
  • Mudah nak bagi anak makan, Sebab rasa gummies dia yang sedap. Ada dua perisa iaitu oren dan juga strawberry.
  • ada 3 shapes iaitu fish, octopus and crab. Anak-anak siap request, hari ni nak crab and fish. Besok nak octopus pula.

 

Screenshot

Masing-masing semangat nak join ‘Sleep with the Sharks’ contest, khasnya dipersembahkan oleh Scott’s® Malaysia. Budak-budak ni otak dorang kreatif yang tak tercapai dek akal kita yang dewasa ni. Suruh lukis shark tapi lain jadinya, HAHA. Kalau mewarna pun kemain lagi. Masing-masing nak menang. Tapi aku puji je semua pun cakap wowwww wowwwww cantik meletop semuanya, walhal color conteng conteng, hehe.

 

Jom korang, ajak anak melukis shark. Ajak dorang join contest. Mesti seronok je dorang. Ala, ajak untuk seronok seronok je. Kalau menang Alhamdulillah. Tak menang tak apa la. Yang penting pengalaman dan keseronokan anak paling utama kan?

 

Apa syarat-syarat untuk join ‘Sleep with the Sharks’ contest ni???
Senang sangat awakkkkkk…. Jom nak cakap omputih jap (dasar malas translate)

 

  1. Complete this sentence; ‘If I could sleep next to a shark, I will ask Mr. Shark…..” (kurang daripada 25 patah perkataan) Kemudian guide anak anda untuk draw a very simple happy shark.
  2. Snap a photo of your mini’s drawing and post it in the comments below along with your mini’s sentence.
  3. 10 most creative answers will win a pair of tickets to experience ‘Sleep with the Sharks’ and you moms will enjoy RM100 shopping vouchers
  4. Contest ni bermula dari 19th Sep – 7th Oct 2016 jer. Cepat cepat join!

 

Terms & conditions: http://bit.ly/2cQewGk

 

Love;
Ceera

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *